USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Maksutavat ja varausmaksut

Onko teillä varausmaksua?

Meillä on käytössä 100 euron varausmaksu, joka tulee maksaa käteisellä tatuointiajan varauksen yhteydessä. Varausmaksu hyvitetään tatuoinnin hinnassa.

Jos tatuointiaika peruuntuu eikä asiakasta näy liikkeessä sovittuna ajankohtana, varausmaksua ei palauteta.

Käykö korttimaksu?

Tällä hetkellä meillä on maksutapoina ainoastaan käteinen ja tilisiirto. Lahjakorteissa käy ainoastaan käteinen raha.

Onko tatuointia mahdollista maksaa osissa tai jälkeenpäin?

Valitettavasti tämä ei onnistu, vaan tatuointi tulee maksaa varatun ajan yhteydessä. Jos maksutapahtuma ei tuolloin onnistu, täytyy tatuoinnillekin varata uusi ajankohta.

Suuremmissa tatuointiprojekteissa maksu suoritetaan aina sovitusti tatuointikerta kerrallaan.

Lahjakortit

Saako teiltä ostettua lahjakortteja?

Meiltä saa tatuointilahjakortteja haluamallaan summalla ja ne ovat voimassa 12 kuukautta ostopäivästä.

Mikäli tatuoinnin hinta ylittää lahjakortin arvon, tulee asiakkaan maksaa ylimenevä summa. Mutta mikäli tatuointi on halvempi kuin lahjakortin arvo, ei jäljelle jäävää osuutta hyvitetä.

Pitääkö tatuointi ottaa 12 kuukauden sisällä lahjakortin ostamisesta?

Ei pidä. Riittää, että tatuointiaika varataan 12 kuukauden sisällä lahjakortin ostamisesta. Jos tatuointiaikaa ei varata 12 kuukauden sisällä, lahjakortti mitätöityy.

Saako lahjakortista rahat takaisin, jos ei sen saaja haluakaan tatuointia?

Ei saa. Ostaessasi lahjakortin sitoudut siihen, että sen saaja myöskin haluaa tatuoinnin. Lahjakorttia ei ole pakko käyttää, mutta rahoja siitä ei valitettavasti saa takaisin.

Lahjakortti ei kuitenkaan ole henkilökohtainen, joten sen voi käyttää kuka tahansa.

Tatuoinnit ja tatuointikuvat

Teiltä ottamani tatuointi kaipaisi korjausta, miten toimin?

Meillä on tatuoinneissamme laatutakuu. Tämä tarkoittaa sitä, että tatuoinnin korjaus sisältyy sen hintaan, mikäli ei ole syytä epäillä, että tatuoinnin laatu olisi kärsinyt hoidon laiminlyönnistä tai vääränlaisesta hoidosta.

Odota ensin noin kuukausi, että tatuointi on parantunut. Tutki sen jälkeen, onko tatuoinnissa mahdollisesti jotakin korjattavaa, ja tule näyttämään sitä meille.

Laatutakuu ei kuitenkaan ole elinikäinen, joten tule mahdollisissa korjaustilanteissa näyttämään sitä heti noin kuukausi tatuoinnin ottamisen jälkeen.

Teettekö peitetatuointeja?

Teemme myös peitetatuointeja tapauskohtaisesti. Tule liikkeeseen näyttämään vanhaa kuvaasi, niin voimme arvioida, mitä sille voisi tehdä.

Tatuoitteko alaikäisiä?

Emme tee tatuointeja alaikäisille edes vanhemman suostumuksella tai lupalapulla. Päätämme myös kasvoihin, kaulaan tai muille näkyville paikoille tulevista tatuoinneista tapauskohtaisesti.

Miten olette valinneet tatuoinnit galleriaanne?

Vain pieni osa tekemistämme tatuoinneista on esillä verkkosivujemme galleriassa. Suurin osa tekemistämme kuvista löytyy henkilökohtaisilta Instagram-tileiltämme.

Olemme kuitenkin valinneet viime aikoina tekemistämme tatuoinneista muutamia myös nettisivuille, jotta asiakkaalla olisi parempi käsitys siitä, minkätyylisiä kuvia kukakin tatuoijistamme tekee.

Jos otan teiltä tatuoinnin, teettekö samanlaisen myös jollekin toiselle?

Valtaosa tekemistämme tatuoinneista suunnitellaan henkilökohtaisesti vain tiettyä asiakasta varten, paitsi jos esimerkiksi kaksi asiakasta haluavat yhtenäiset tatuoinnit.

Jos joku asiakas käyttää esimerkkinä meillä tai jossain muualla otettua tatuointia, emme tee siitä täysin samanlaista, vaan muunnellun version. Tatuointien suora kopioiminen on tekijänoikeusrikkomus ja muutenkin kyseenalaista.

Studioltamme löytyy myös luonnosvihkoja, joista pystyt etsimään omaa silmääsi miellyttäviä tatuointiluonnoksia.

Muut aiheet

Missä Dimitris on?

Dimitris on Ruotsissa ja tulee kyllä vierailemaan meillä. Ilmoitamme ajankohdista tarkemmin sosiaalisessa mediassamme.

Myyttekö tatuointitarvikkeita, kuten neuloja tai mustetta?

Emme myy. Tatuointitarvikkeita saa monelta jälleenmyyjältä Suomessa, joiden puoleen kannattaa kääntyä. Me myymme ainoastaan tatuointirasvaa, jos sitä sattuu löytymään nurkista.

Pääseekö teille harjoitteluun?

Käymme jokaisen harjoittelupyynnön läpi tapauskohtaisesti. Jos olet kiinnostunut harjoittelupaikasta meillä, tule käymään tai ota meihin yhteyttä sosiaalisen median kanavissa.